زابایونه |
مواد لازم زرده تخممرغ پنج عدد شکر دانه ریز 100 گرم آب انگور 1/4پیمانه(150 میلی لیتر) طرز تهیه زردههای تخممرغ را داخل کاسهای میریزیم. شکر دانه ریز را به زردهها اضافه کرده، مواد را خوب میزنیم تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آنها دو برابر شود. ظرف حاوی زرده و شکر را روی قابلمهای از آب در حال جوش میگذاریم. آب انگور را به مخلوط افزوده و مرتب هم میزنیم تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد. کرم آماده شده که باید یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل لیوان ریخته و در صورت تمایل این کرم داغ را با میوه تازه یا بیسکویت سرو مینماییم. دیدید گفتم اسونه
|
- ۹۲/۰۴/۱۴